Activiteit:

design, installation design, interior design, metal working, production en wood working

Skills:

Autocad, Houtbewerking en vectorworks

Locatie:

België
dEbdesign - projecten op maat

Wat?

Maatwerk en inrichtingsprojecten, keukens, kasten, kleine en grote projecten, gespecialiseerd maatwerk, totaal concepten.

Voor Wie?

dEbdesign werkt voor elke klant en elke beurs! Voor ons is het een uitdaging om ook kleinere projecten op een kwalitatieve manier te voltooien. Binnen elk budget past een formule die haalbaar is. Het is enkel kwestie om de juiste toepassingen te zoeken zodat niet elke inrichting een fortuin hoeft te kosten.
Elk project wordt ten gronde met de opdrachtgever, u dus, besproken. Om aan elke wens en elk détail te kunnen voldoen is dit een uitermate belangrijke stap. Een goed ontwerp voldoet in de eerste plaats aan de persoonlijke levenssfeer van de klant.
Vervolgens wordt er opgemeten en komen de eerste plannen van de tekentafel rechtstreeks in uw email bus.
Vanaf het moment dat wij en u op dezelfde lijn zitten volgt de rest vanzelf.
Elke uitdaging, klein of groot is er een die wij willen aangaan.

Waar en Hoe?

Ons Atelier bevindt zich in een voormalig industrieel gebouw en is volledig uitgerust met de nodige machines. Het staat elke klant vrij om een bezoek te brengen of een afspraak te maken op Atelier.

Extra's?

De aankoop van belangrijke toestellen voor uw keuken maar ook voor uw lifestyle omgeving, leveren wij tegen de beste tarieven op de markt, u kiest het toestel, wij bestellen. Niets is eenvoudiger.
Alle topmerken zijn meestal op voorraad. Tevens kunnen wij HIFI leveren voor uw inrichting tegen zeer goede prijzen. Maatwerk en design ten dienste van een betere leefomgeving. Wij maken uw wereld mooier.